Terra de Profit, un segell de confiança per promoure la venda alimentària de circuit curt

General

MengemBages, el Celler Cooperatiu d’Artés, la granja ecològica Ecopallareta de Manresa i el projecte Torna Terra, impulsat pel pagès Arnau Vilaseca de Prades de la Molsosa, han iniciat un treball conjunt, en forma de partenariat, per potenciar la venda de productesalimentaris des del circuit curt, per la confiança que això genera. Aquest treball es presenta sota el segell Terra de Profit.

Segell ‘Terra de Profit’

-Promocionar el consum local, de la venda de proximitat i de circuit curt de productes de l’horta, ramaderia, vi i cava de la comarca del Bages i comarques perifèriques.

-Aproximar als productors i als consumidors tot potenciant canals de comercialització que facilitin aquesta aproximació i fer-ho des d’una perspectiva agroecològica enmarcada en el marc conceptual de l’economia social i solidària.

-Potenciar el teixit productiu i econòmic territorial i incidir en un paisatge que és propi d’aquest territori.

Resultat d'imatges de ECOPALLARETA

artium2

TORNATERRA_logo

BannerWeb